Åpningstider

mandag stengt
(kun åpent kl. 16–20 for Stamina-kunder som er påmeldt treningstimer)
tirsdag stengt
onsadag–fredag kl. 16–20
lørdag og søndag kl. 11–18.30
Matserveringen stenger 1 time før.

Kontakt oss

Sneveien 15–17, 8072 Bodø (Jensvoll) - kart
Telefon 970 43 777
E-post post@lekedilla.no
Bestill bursdagsfest!

Nyheter

17.02.2015 ÅPNINGSTIDER PÅSKEN 2015Les mer

Nye åpningstider 2015

Nye åpningstider 2015

Nye åpningstider 2015
Les mer

Lekedilla er fri utfoldelse for barna!

Noen timer på Lekedilla stimulerer barnas bevegelse, koordinasjon, balanse- og høydemestring. Her finnes høye sklier, trampoline, hinderløype, kanonhjørne, airhockey, ballbinge og mye mer.

Her er det utfordringer for barn i alle aldre.

Den minste lekeinnstallasjonen er tilpasset for barn fra 1–5 år. Vi har lagt opp til en hyggelig atmosfære for de voksne. Det er viktig for oss at også de voksne skal trives på Lekedilla, vel vitende om at barna leker i trygge og rene omgivelser. Med gode bakevarer, nykvernet kaffe og trådløst nettverk flyr tiden fort.

Vi har ca. 100 sitteplasser.

Bursdagsfest på Lekedilla!

Vi kaller det bursdagsfest her på Lekedilla fordi vi strekkes oss langt for at det skal bli et godt minne for bursdagsbarna og de voksne.

Bursdagene kan holdes på et av våre fire bursdagsrom i andre etasje: Prinsesse, Fotball, Pirat eller Disco. Her er det plass til inntil 20 personer.

Prisen per barn som deltar i bursdagen er kr 180,-. Dette inkluderer inngangsbillett, valgfri meny, leie av bursdagsrom og fri inngang og mat for bursdagsbarnet. Les mer om bursdagsfest hos Lekedilla.

Lekedilla mat og restaurant!

Vi har bygd nytt kjøkken og restaurant på Lekedilla. Her får du alt fra pizza, nuggets, hamburgere, pølser og chips. Noe for alle. I tillegg har vi kaffe, kaker, vaffler, brus og mineralvann,.

Egne arrangementer

Lekedilla kan leies for skreddersydde arrangementer. Firmaer, klubber, foreninger eller private arrangementer vil kunne ha det svært morsomt hos oss. Vi tar de fleste typer selskaper, tilrettelegger og gir dere full service og servering.